Goed nieuws: na een succesvolle pre-sale waarin ontzettend veel belangstellenden hebben aangegeven welk woningtype en welk bouwnummer de voorkeur heeft, hebben wij de verkoopdocumentatie definitief vastgesteld en zijn de koopsommen bekend. Kijk HIER voor alle verkoopdocumentatie.

Woning aanbod
In het project Buitenveld komen 14 tussenwoningen en 12 hoekwoningen, waarvan sommige met garage. De woningen zijn verdeeld over 6 blokjes. Klik hier om het woningaanbod van Wonen in Buitenveld te bekijken.

In Wonen in Buitenveld worden 5 woningen verkocht voor een prijs van € 226.960,– v.o.n. Wanneer je hiervoor in aanmerking wilt komen, zal je er bij de inschrijving rekening mee moeten houden dat je kunt aantonen dat het gezamenlijk (dus van jou en je eventuele partner) bruto huishoudinkomen niet meer bedraagt dan € 50.000,– (toetsjaar 2020). Lees HIER meer over de uitgangspunten.

Belangstelling
Heb je interesse voor één of meerdere bouwnummers, registreer je dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vul je je NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken. In dit account is het vanaf nu tot 6 december 11.00 uur mogelijk om in te schrijven op één of meerdere bouwnummers van je voorkeur. Hier meer informatie over hoe online inschrijven werkt.

Inschrijven vanaf 30 november tot 6 december 11.00 uur
Na toewijzing zal in een persoonlijk gesprek met de makelaar Bolthof van den Top alles over het nieuwbouwplan en je bouwnummer verteld worden en kunnen we over gaan tot het tekenen van de koop,- en aanneemovereenkomst.

Samenwerking
Wonen in Buitenveld is een project van vastgoedontwikkelaar VanWonen uit Zwolle en Van Campen Bouwgroep uit Zelhem. In het project wordt samengewerkt met makelaardij Bolthof van den Top.

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Bolthof van den Top Makelaardij, telefoonnummer 0318-628080 of email: info@bolthofvandentop.nl

Deel deze pagina: