Woningaanbod
In het project Buitenveld komen 14 tussenwoningen en 12 hoekwoningen, waarvan sommige met garage. De woningen zijn verdeeld over 6 blokjes. Klik hier om het woningaanbod te bekijken.

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je kan inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft je de tijd om zich alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en je woonwensen.

Hoe werkt online inschrijven?
Vanaf nu kan je je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur door een account aan te maken door HIER te klikken. Je kunt als geïnteresseerde slechts 1 keer inschrijven, dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. Je ontvangt na de inschrijving een bevestiging hiervan per e-mail.

Sluiting pre-sale
Wanneer de pre-sale sluit, start de verkoop. Dit is het moment dat de definitieve verkooptekeningen en koopsommen bekend zijn. Dit zal rond november zijn.
Alle mensen die zich als belangstellende hebben ingeschreven bij het project www.woneninbuitenveld.nl stellen wij op de hoogte van het moment waarop de verkoop start. Geef je jouw woningvoorkeur door tijdens de pre-sale, dan ontvang je voorrang bij de verkoop van deze prachtige woningen.

Deel deze pagina: