Tussenwoning Beukmaat 4,2 - bouwnummer 11

Tussenwoning

Beschrijving Tussenwoning Beukmaat 4,2 - bouwnummer 11

Tussenwoning (4,2 meter)
Bouwnummer 6, 7, 10, 11, 12, 

Ga je voor het eerst een huis kopen? Dan is deze tussenwoning echt iets voor jou. Met een eigen tuin, een fijne leefruimte en veel vierkante meters verdeeld over drie verdiepingen. 
Een mooiere woonstart kun je niet maken.

In deze tussenwoning voel je je meteen thuis. De keuken bevindt zich aan de straat kant en biedt volop plek voor een lange eettafel. De woonkamer aan de aan de tuinzijde baadt in het licht dankzij de grote ramen. Op van die heerlijk warme dagen zet je de tuindeuren natuurlijk open. Achter in de tuin op het westen heb je een stenen berging. 

Op de bovenverdieping zijn twee grote slaapkamers, beide over de gehele breedte van je huis.  De badkamer bestaat uit een toilet, douche en wastafel. Ga je de trap op, dan kom je in een grote, open ruimte terecht. Maak hier bijvoorbeeld een lekkere werk- of hobbykamer van of misschien op termijn… de kinderkamer. 

Je woning wordt opgeleverd met hagen aan zowel de voor- als achterzijde. Parkeren doe je in de parkeerkoffer achter het huis. Voor je bezoek is er voldoende gratis parkeerruimte in de buurt. De woning op bouwnummer 7 heeft als extra een fraaie dakkapel die vanaf de eerste verdieping doorloopt naar zolder. 

-    Beukmaat: 4,2 meter
-    Woonoppervlakte: 91 t/m 94 m2
-    Perceeloppervlakte: 89 t/m 101 m2

Deze woningen worden verkocht als sociale koop. 
Hiervoor gelden een;
- zelfbewoningsplicht
- inkomens eisen maximaal huishoudinkomen van euro 50.000,-
- speculatiebeding van 10 jaar. 
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Nieuwbouw in Buitenveld - Tussenwoning Beukmaat 4,2 bnr. 11

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart