Hoekwoning Beukmaat 5,4 - bouwnummer 8

Hoekwoning

Beschrijving Hoekwoning Beukmaat 5,4 - bouwnummer 8

Hoekwoning (5,4 meter)
Bouwnummer 5, 8, 9, 13

Veel vierkante meters? Check. Groen uitzicht? Check. Een lekkere tuin op het westen met een aangebouwde stenen garage of berging? Check. Bij deze vier hoekwoningen weet je zeker dat je investeert in een lekker royaal gezinshuis voor de toekomst. 

Via de hal kom je binnen in de sfeervolle leefruimte. De keuken bevindt zich aan de voorzijde. Zet hier een lange tafel neer om eindeloos aan te borrelen, te eten, te kletsen of te werken. De zithoek grenst aan de achtertuin, die op het westen ligt. Door de grote ramen heb je een mooi uitzicht. En is het lekker weer, dan zet je de tuindeuren wagenwijd open.

De bovenverdieping bestaat uit drie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met douche en wastafel. Ga je de trap op, dan kom je in een grote, open ruimte terecht. Deze ruimte kun je bijvoorbeeld gebruiken als kantoor, hobbyruimte of extra slaapkamer.

Je huis wordt opgeleverd met hagen aan zowel de voor- als achterzijde. De woning op bouwnummer 5 heeft een eigen oprit met garage. Krijg je vrienden op bezoek, dan kunnen zij hun auto kwijt op een parkeerplaats voor het huis of op één van de parkeerplaatsen in de buurt.

 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Nieuwbouw in Buitenveld - Hoekwoning Beukmaat 5,4 bnr. 8

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart