Hoekwoning Beukmaat 5,7 - bouwnummer 19

Hoekwoning

Beschrijving Hoekwoning Beukmaat 5,7 - bouwnummer 19

Hoekwoning (5,7 meter)
Bouwnummer 1, 4, 14, 18, 19, 22, 23, 26

Verspreid over Buitenveld vind je dit type hoekwoning. Het zijn heerlijk ruime gezinshuizen, waarvan er vier een aangebouwde garage en eigen oprit hebben. Bijzonder zijn de drie hoekwoningen met gedraaide kap en een dakkapel. Hier vind je volop leefruimte in een wijkje waar je kinderen alle ruimte om lekker buiten te spelen. 

Aan de voorzijde van de hoekwoning bevindt zich de keuken. Onder de trap zit een berging, waardoor er genoeg plek is om de boodschappen op te ruimen. De woonkamer grenst aan de achtertuin, die op het westen of oosten ligt. Door de grote ramen schijnt veel licht naar binnen. En is het lekker weer, dan zet je de deuren naar de tuin open.

Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ga je de trap op, dan kom je in een grote, open ruimte terecht waar je een kantoor, hobbykamer of extra slaapplek kunt maken. Bouwnummer 18 en 19 hebben een aangebouwde stenen berging. Bouwnummer 26 heeft een losstaande berging in de tuin. 

Je huis wordt opgeleverd met hagen aan zowel de voor- als achterzijde. De woningen op bouwnummer 1, 4, 22 en 23 hebben een eigen oprit met garage. Je bezoek parkeert voor de deur of op een openbare parkeerplaats in de buurt.

-    Beukmaat: 5,7 meter
-    Woonoppervlakte: 143 t/m 158 m2 
-    Perceeloppervlakte: 243 t/m 273 m2 
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Nieuwbouw in Buitenveld - Hoekwoning Beukmaat 5,7 bnr. 19

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart