Tussenwoning Beukmaat 4,8 - bouwnummer 16

Tussenwoning

Beschrijving Tussenwoning Beukmaat 4,8 - bouwnummer 16

Tussenwoning (4,8 meter)
Bouwnummer 2, 3, 15, 16, 17, 20, 21, 24, 25

Ben jij op zoek naar de ideale gezinswoning in een gezellige buurt, waar je kinderen volop buiten kunnen spelen? Dan is deze tussenwoning van bijna 5 meter breed een echte aanrader. Kies je voor een tuin op het westen of op het oosten. Wat het ook wordt; hier kom je straks echt thuis. 

Bij deze tussenwoning kom je via de hal binnen in de grote open woonkamer die aan de tuin grenst. Om de hoek vind je de open keuken die ruimte biedt voor een lekker lange tafel waaraan je eindeloos kunt borrelen, eten, werken of spelletjes spelen. De grote ramen zorgen voor een fijne lichtinval en op zomerse dagen zet je uiteraard de tuindeuren open. 

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en toilet. Ga je de trap op, dan kom je in een grote, open ruimte terecht. Jij bepaalt wat je hier mee gaat doen. Wordt het een hobbykamer, een werkkamer of een speelkamer voor de kinderen? Zelfs twee extra slaapkamers maken is mogelijk.

Je nieuwe thuis wordt opgeleverd met hagen aan zowel de voor- als achterzijde. In de achtertuin beschik je over een achterom en een berging. Je auto kun je parkeren op één van de parkeerplaatsen in de buurt. 

-    Beukmaat: 4,8 meter
-    Woonoppervlakte: 106 m2
-    Perceeloppervlakte: 108 t/m 130 m2
Deel deze pagina:

Kavelkaart Nieuwbouw in Buitenveld - Tussenwoning Beukmaat 4,8 bnr. 16

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart